Bakterier

10.03.2015 21:22

Jag bestämde mig för att söka en homeopat här i min stad pga en svullnad under vänster öga som kommer och går. För ca 5 år sedan sökte jag hjälp hos en hudspecialist men hon kunde inte säga vad det var och alla prover de tog var bra. Det blir som en liten vätskefylld svullnad och samtidigt liksom pirrar det under huden. Irriterande och inte så kul.

Iallafall. Det första homeopaten gör är att titta på mig och fråga om jag har haft många halsinfektioner. JA...det har jag....och senaste var ju i augusti när jag fick hemska andningsproblem. Men jag har också haft många halsflussar och struprörskatarr. Hon säger då att jag förmodligen har streptokocker i blodet. Det vandrar upp i ögat...täpper till tårkanalen och så bildas denna svullnad.

Hon tog sedan blodprover och det visade sig att hon hade rätt. Jag har bakterier i blodet. Jag får ju även munherpes några ggr om året och det och bakterierna påverkar varandra. Ja, jag vet inte...men jag litar på henne. Jag ska iallafall nu äta två olika tabletter för att bli av med både herpes och streptokocker! Det var en riktig krutgumma med skinn på näsan :-) Hon sa fler saker om mig...bl.a om min rygg fast att jag inte hade sagt något om den...

Kanske jag framåt kan få må bättre och bli piggare utan bakterier i kroppen!

Annars jobbar jag nu mina 75% och det fungerar bra! Så skönt att slippa sjukskrivningen! Det är vår i luften och det känns så bra!

Har även börjat träna lite försiktigt och kompletterar med promenader.

—————

Tillbaka