Österrike

22.07.2015 19:13

Nu har vi kommit hem ifrån vår bilresa till Österrike och det har varit så bra! Jag har haft så mycket energi mot förut! Jag har känt mig som innan jag blev sjuk. Jag har inte känt av den djupare tröttheten. Inga stressymptom. Jag tror det gjorde mycket att komma bort ifrån allt. En ny miljö. Inga måsten, inga krav...bara semester och upplevelser och att vara med människor jag älskar. Jag har träffat släktingar som jag har inte har sett på 20 år...ja det har varit underbart alltihop.

Det har känts så otroligt att känna sig "normal". Så dålig som jag har varit och att få vara så här bra nu...det är ett under känns det som. Jag trodde i början att jag var förstörd för evigt så jag känner sådan tacksamhet.

Men samtidigt har jag mina stressmoment hemma i vardagen. Tankarna på detta dök upp i slutet av utlandssemestern men jag slog bort tankarna så gott jag kunde för att inte förstöra något. Jag försöker göra det nu också så gott jag kan. Försöker tänka positivt...att allt kommer att ordna sig. Tror det är dax för en träff med min coach igen när semestern är över. Sätta ord på alla tankar och känslor. Men denna resa kommer vara en positiv känsla i mig och föra mig framåt i rätt riktning!

 

—————

Tillbaka