Blogg

15.10.2013 09:40

Zonterapi

I dag ska jag få zonterapi och massage. Ska bli skönt med en avslappnande stund.

Har varit förvånadsvärt pigg idag...Har ikväll mailat en Coach om att få börja med samtal.

—————

14.10.2013 19:05

Djursjukhus, penicillin och jobb

Igår var jag på jouren. Bad om ett rum med säng eftersom jag inte orkar sitta och vänta uppåt 1 timme i väntrummet. Det gick bra och efter ca 45 min kom läkaren. Fick penicillin utskrivet.

Började måndagen med att känna mig förkylningstrött och känningar i halsen. Ringde djursjukhuset och fick en tid till vår katt kl. 11.00. Frågade min pappa om han kunde köra katten dit. Det gick bra. Katten fick smärtstillande och penicillin. Hon är svullen över ögat o nosen efter ett bett eller en klo. Sedan körde min pappa mig till apoteket och jag hämtade ut mitt eget penicillin eftersom jag blev riven av min katt och fick en infektion i kroppen. Vilade sedan och körde till jobbet och var där 1 1/2 timme. Det gick bra men jag kände av ryggen. Att ligga på spikmatta hjälper musklerna att hämta sig och slappna av.

—————

13.10.2013 18:05

Kattbiten

Denna helgen har också runnit iväg fast man inte gjort mycket. Tackade nej till restaurangbesök eftersom jag testade det förra helgen och jag blev helt slut och fick ont i ryggen. Blev dock riven/biten av min katt och det tog lite illa så nu verkar det ha blivit infekterat. Ska åka in till jouren nu ikväll vid 19.30. Jag ringde dit och de ville att jag skulle komma in. Katten är också riven...förmodligen av en annan katt vid nosen/ögat...så nu måste jag ringa djursjukhuset imorgon och se om vi måste åka in med henne. Det är svullet och ömt. Det får bli maken som åker dit med henne. Annars var helgen som så att lördagen var jag helt slut nästan hela dagen...det kändes som att jag hade en förkylningströtthet också i kroppen. På natten sov jag 3-4 timmar. Kunde inte sova för armen och tankar som snurrade i huvudet och myrkrypningar i benen. Suck.  I dag söndag har det varit bättre. Jag har ju inte gjort något heller...vilat och tagit det lugnt. Spelat lite gitarr. Snart iväg till Jouren som sagt...får väl penicillin.

 

—————

11.10.2013 13:08

Ortobionomi

Idag ska jag på behandling med Ortobionomi. Det är en jättebra mjuk behandling som ger samma resultat som Naprapati men utan alla knyckar. Min rygg slappnar av och det hjälper verkligen!

Se information om Ortobionomi i menyn.

—————

09.10.2013 17:43

Första inlägget

Hej! Idag skapade jag denna bloggen för att skriva om utmattningssyndromet som jag har drabbats av. -Varför jag? Hur kunde jag hamna i detta? Jag tyckte att jag levde ett lugnt liv...men har insett att jag har haft mycket inre stress och del yttre också.

Läs gärna "Min historia".

—————


Kommentarer

Inga kommentarer hittades.