Blogg

01.02.2015 14:55

Mycket bättre!

Idag mår jag mycket bättre. Imorgon ska jag jobba igen och det känns bra. Har tagit det lugnt denna veckan när jag varit sjuk. Har för första gången använt min näskanna som jag köpte för ett tag sedan. Tycker att den har hjälpt och jag ska börja använda den några gånger i veckan hädanefter.

 

—————

28.01.2015 12:24

Sjuk....

Ja...så blev man då rejält förkyld igen men jag tänker positivt och tar mig igenom detta lilla bakslaget. Märker att jag har lärt mig så mycket under dessa snart 2 åren. Framförallt att tänka rätt och att ta vara på mig själv...spara min energi.

—————

26.01.2015 17:30

Förkyld!

Typiskt att man ska behöva bli sjuk! Blir "livrädd" att jag ska få problem med halsen igen som ju fortfarande inte är som den ska vara...

Men mest är jag just nu bara snorig och trött. Är torr i halsen men det gör inte ont iallafall och ingen hosta...än. Hoppas verkligen att jag slipper det! Tar Coldy för halsen....

—————

25.01.2015 13:51

Mot friskskrivning

Ja faktiskt...Okej...jag kommer inte vara "frisk" men jag kommer att klara av att jobba mina 75%. Jag har själv ökat i tid för att vänja kropp och huvud i lugn takt och det har fungerat bra. Det är bara ibland som jag är helt slut. Oftast funkar det ok. Det är bara några veckor kvar nu av min sjukskrivning och jag känner mig positiv och stark av tanken att friskskriva mig. Att äntligen få slippa läkarbesök och FK som stressar en....bara det...att slippa dom...kommer göra att jag mår bättre.

Med alla de verktyg jag har fått och lärt mig att använda och en förstående arbetsgivare så kommer detta att gå :-)


—————

15.01.2015 22:04

Bättre igen:-)

Det har känts bättre denna veckan. Energinivån har ökat lite igen och det fungerar bra på jobbet. Lägger mig dock och vilar 30 minuter på lunchen de dagar jag jobbar längre dagar. 

—————

11.01.2015 19:04

Lite depp

Från att ha mått väldigt bra under julledigheten så har det blivit lite sämre igen när jag började jobba. Jag får backa nu och bara koncentrera mig på att jobba och inte göra för mycket på fritiden. Under denna jobbveckan har jag känt av både ryggen, trötthet och "stress-symptom". Jag vet inte vad jag ska kalla det men när jag blir för trött så får jag symptom som hjärtklappning, tungt att andas, sus i öronen, orkar inte ta in mer information.

Allt detta slapp jag under ledigheten...lite trötthet kände jag ju av men inte alls som jag brukat göra.

Jaja..jag får tänka positivt och inrätta mig efter kroppen. Men trist att behöva backa...

—————

10.01.2015 09:15

Tröttare

Under hela jul och nyårsledigheten har jag knappt märkt av min rygg. Tröttheten har också varit ytterst liten. Är väl kanske inte så konstigt när jag är ledig och kan sova länge på morgnarna och ta det i min takt hela dagen. Jag märkte iallafall av skillnaden nu när jag började jobba igen. Första dagen på jobbet märkte jag av ryggen och att jag var tröttare igen. Tredje dagen arkiverade jag ca 10 pärmar och jag slutade där för jag tänkte att jag inte skulle göra för många. När jag kom hem hade jag ändå värk i ryggen...det var bara till att lägga sig och vila hela em och kvällen. Men även om jag märkt av detta så mår jag ju ändå bättre. Har gått upp ytterligare en timme i tid också och det märks väl också av antar jag. Är iallafall glad att jag orkar jobba som jag gör. 5-6 timmar varje dag blir det. Jag får helt enkelt rätta mig efter kroppen och vila när jag känner att jag behöver det. Att få de obehagliga symptomen i samband med tröttheten är ingen "hit" så det försöker jag undvika så gott det går!

—————

03.01.2015 11:17

Nytt år!

Gott nytt år till er alla!

2015...det kommer bli ett mycket bättre år än de senaste! Jag mår rätt så bra nu. Har gått upp i arbetstid och har haft mer energi senaste veckorna och det känns väldigt skönt! Det går verkligen åt rätt håll!

Jag har också kontakt med en homeopat som gett mig lite kostråd så även magen är bättre nu.

 

—————

19.12.2014 17:02

God Jul

Ska bli härligt med julhelgen för den är så mysig! God Jul !!!

—————

08.12.2014 20:47

Hämtar mig...

Jag hämtar mig rätt fort nu iallafall när jag får ont på det viset. I går söndag kändes det bättre och jag var iväg i lite affärer på eftermiddagen. Idag måndag har det känts bra igen. Ska hålla mig till 30-minuters promenader hädanefter :-)

—————


Kommentarer

Inga kommentarer hittades.